بنابر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۶۱۸ میلیون و ۶۵۳ هزار و ۷۲۰ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۵۳۴ هزار و ۷۱۳ بیمار کووید ۱۹ نیز تأیید شده است.
همانطور که هوا سردتر میشود و افراد زمان بیشتری را داخل خانه میگذرانند، خطر ابتلا به کووید نیز افزایش مییابد؛ به همین دلیل است که کارشناسان بهداشت از عموم مردم میخواهند دوز تقویتکننده واکسن کووید ۱۹ ویژه سویه امیکرون را تا انتهای ماه اکتبر دریافت کنند.
بنابر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۶۱۶ میلیون و ۹۶۵ هزار و ۴۱۶ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۵۳۰ هزار و ۳۰۵ بیمار کووید ۱۹ نیز تأیید شده است.
BA.4.6 سویه جدید ویروس کرونا از گونه «امیکرون» است که به سرعت درحال پیشروی در ایالات متحده میباشد. اکنون تائید شده که این سویه در بریتانیا نیز گسترش یافته است.
براساس تازهترین دادهها در جدول جهانی پاندمی کرونا، آمریکا با بیش از ۹۷.۱ میلیون مبتلا و یک میلیون قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با این بیماری قرار دارد و هند با آمار بیش از ۴۴.۵ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی جای گرفته است.
رئیس مرکز بهداشت استان قم گفت: بررسی انجام شده در موارد ابتلا و بستری موج هفتم نشان داد ۹۷ درصد بستری شدگان یا سابقه واکسیناسیون نداشتند و یا واکسیناسیون ناقص داشته اند.
محقق اصلی طرح مطالعاتی واکسن ایرانی _ استرالیایی اسپایکوژن، جزئیات انتشار مقاله نتایج فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن اسپایکوژن در نشریهای بینالمللی را تشریح کرد.
پیام طبرسی رئیس بخش بیماریهای عفونی بیمارستان مسیح دانشوری و عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: باید صبر کنیم تا ببینیم پس از بازگشت مسافران که برای ایام عزاداری به شهرهای مختلف رفتهاند طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده با مستقر شدن دوباره در محل اصلی زندگی، آمار مبتلایان به چه اندازه ای خواهد رسید؟ اما اگر روند ۱۰ روز گذشته ادامه کند آمار ...
مدیر موسسه ویروسشناسی مجتمع پزشکی شاریته برلین، نسبت به افزایش شدید شاخص ابتلا به ویروس کرونا، عامل بیماری کووید۱۹ در پائیز هشدار داد و از مقامات خواست که از هم اکنون آماده مقابله با پیامدهای این موج شوند.
در بسیاری از کشورهای جهان این امید وجود دارد که همه گیری کروناویروس رو به اتمام است. افراد کمتر به استفاده از ماسک توجه دارند و کمتر به اعمال قوانین مربوط به قرنطینه تاکید میشود.
بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در حال حاضر ۷۸ شهر در وضعیت قرمز، ۱۸۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۷۴ شهر در وضعیت زرد و ۱۲ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
بنا بر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۵۸۵ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۷۰۸ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۴۲۸ هزار و ۱۳۸ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
بنابر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۵۷۷ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۵۸۲ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۴۰۷ هزار و ۶۹۹ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا نسبت به افزایش مراجعات ناشی از این بیماری هشدار داد و درباره علایم بیماران، پروتکلهای درمانی در موج جدید، مدت زمان قرنطینه مبتلایان و ... توضیح داد.
بنابر جدیدترین آمار همهگیری کرونا (کووید-۱۹)، شمار کل مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۵۴۳ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۸۹۸ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۳۳۸ هزار و ۸۸ نفر نیز بر اثر عفونت کووید تأیید شده است.
مجموع مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۸۶ میلیون و ۸۹۱ هزار و ۷۸۴ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۴۴۶ هزار و ۳۱۵ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده است و ۲۵۳ میلیون و ۱۸۷ هزار و ۶۴۰ نفر از مبتلایان نیز تاکنون بهبود یافتهاند.